Bravuurikas Zlatan EMi kohta: ilma minuta on see mõeldamatu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic (vasakul).
Zlatan Ibrahimovic (vasakul). Foto: SCANPIX

Rootsi jalgpallikoondise staar Zlatan Ibrahimovic avaldas arvamust, et kui tema kodumaa 2016. aasta jalgpalli EMil ei pääse, siis on üritus mõttetu, sest ilma temata on suurturniiri toimumine mõeldamatu.

«Ma ei taha EMilt eemale jääda, minu jaoks on ebatõenäoline ja mõeldamatu, et see turniir ilma minuta toimuks,» rääkis Ibrahimovic, kelle kodukoondis pääses alagrupist edasi play-offi.

«Me ei pääsenud edasi klassikalisel viisil (st otse alagrupist- toim), seega leiame selleks teise mooduse. Pole vahet, kellega play-offis kohtume, sest niikuinii saab raske olema. Sellistes mängudes annavad mõlemad meeskonnad endast 200 protsenti. See on täispanga peale minek. Samas olen ma kindel, et suudame kvalifitseeruda EMile,» lisas Ibrahimovic.

Play-offidesse pääsesid kõigi kaheksa alagrupi kolmandate kohtade omanikud. Sel pühapäeval toimuvas loosimises said play-offideks asetuse lisaks Rootsile veel Bosnia, Ukraina ning Ungari, ülejäänud neli asetuseta koondist on Taani, Norra, Sloveenia ja Iirimaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles