Probleemid ManUs: peatreener van Gaal alandab kogenud mängumeest

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victor Valdes.
Victor Valdes. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonnas on juba mõnda aega olnud keerulised suhted peatreener Louis van Gaali ning kogenud väravavahi Victor Valdesi vahel ja esindusmeeskonna juurest keelu saanud hispaanlane tahab seetõttu jaanuaris klubi vahetada.

Briti väljaanded kirjutasid juba septembri lõpus, et van Gaal ja Valdes on omavahel raksu läinud ning ManU peatreener on pannud väravavahile karmid keelud. Nimelt ei tohi Valdes treenida koos esindusmeeskonnaga, vaid peab seda tegema üksi. Lisaks ei tohtivat 33-aastane puurilukk esindusmeeskonnaga isegi samal ajal treeningkeskuses viibida ning peab järgima van Gaali täpset päevakava, et ta teiste mängijatega kokku ei puutuks. The Guardiani väitel on asjad Manchesteri klubis läinud koguni nii ekstreemseks, et van Gaal ei lubanud Valdesi isegi tiimipildile ning ta ei tohtivat treenida ka koos U21 või veel nooremate mängijatega.

ManU peatreener ja käesoleva aasta alguses klubiga liitunud Valdes läksid tülli sel suvel, kui van Gaal jättis hispaanlase maha hooajaeelsest USA tuurist. Unitedi loots selgitas, et väidetavalt keeldus Valdes esindamast klubi duubelmeeskonda ja kuna selline käitumine pole vastuvõetav, siis ei leidu kogenud väravavahile enam klubis kohta.

Unitedi eest seni vaid kaks mängu kirja saanud Valdes pole praeguse seisuga rahul ning tema agendi Gines Carvajali sõnul tahab ta jaanuaris lahkuda. «See on ilmselge, et ta peab jaanuaris lahkuma ja me otsime hetkel üleminekuvõimalust, mis talle meeldiks. Minu isikliku arvamuse järgi ei saa selleks olema Hispaania, kui ta just vastupidist ei väida mulle,» jättis Carvajal siiski lahtiseks, kuhu tema klient siirduda võib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles