Mourinho teenis Inglismaa jalgpalliliidult staadionikeelu ja rahatrahvi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliliit (FA) teatas täna, et Chelsea meeskonna peatreener Jose Mourinho teenis kohtunike kritiseerimise eest staadionikeelu ja rahatrahvi.

Chelsea kaotas 3. oktoobri liigamängu 1:3 Southamptonile ja kohtumise järel teatas Mourinho kohtunikebrigaadi kohta, et need kardavad vilistada Chelsea kasuks. Sellega vihjas Londoni meeskonna loots selgelt, et vilemehed on kallutatud ja ebaprofessionaalsed.

Inglismaa jalgpalliliidule selline käitumine ei meeldinud ja täna teatati, et Mourinho peab tasuma 50 000 inglise nela suuruse trahvi ja lisaks määrati talle staadionikeeld. Esialgu siiski võib Mourinho meeskonna juhendamist väljaku äärest jätkata, sest FA otsuse järgi jõustub staadionkeeld koheselt siis, kui aasta jooksul otsuse langetamise ajast ehk 13. oktoobrist rikub Mourinho taas sama reeglit ehk kritiseerib veel kohtunikke.

Chelsea on tänavust kodust hooaega alustanud kohutavalt - kaheksast mängust on neil kirjas neli kaotust, kaks võitu ja kaks viiki. Liigatabelis ollakse kogutud kaheksa punktiga alles 16. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles