Sneijder ja van der Vaart sõnelesid mängu eel Twitteris

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wesley Sneijder
Wesley Sneijder Foto: SCANPIX

Hollandi jalgpallikoondislased Rafael van der Vaart ja Wesley Sneijder pidasid enne eilset Meistrite liiga mängu maha sõbraliku sõnasõja Twitteris.

Teatavasti võõrustas van der Vaarti koduklubi Tottenham Hotspur eile õhtul Sneijderi leivaisa Milano Interit ja teenis pisut üllatuslikult tiitlikaitsja üle 3:1 võidu, vahendab Metro.

Nöökimist alustas Sneijder, meenutades, et eelmises voorus sai Inter Tottenhamist kodus jagu 4:3. «Puhastan oma Meistrite liiga karikat Tottenhami särgiga,» kirjutas Sneijder.

Eelmise omavahelise mängu vahele jätma pidanud van der Vaart vastas: «Aitäh, et selle minu eest ära puhastad. Ma teen juba selle jaoks oma auhinnakappi ruumi.»

Sneijder andis sõnasõjale hoogu juurde, kirjutades: «Anname teile Londonis korraliku jalgpalliõppetunni.»

Aga ka sellele oli van der Vaartil kohe vastus olemas: «Nägin Milanos teie kaitset, see polnud väga hea. Pigem oli see nagu aukudega juust.»

Seejärel meenutas Sneijder, et 20. oktoobril peetud mängus pidi mängu alguses punase kaardi saanud väravavahi Heurelho Gomesi asemel platsile tulnud Carlo Cudicini oma selja tagant noppima neli palli. «Leidsin eBay’st hea väravavahi. Kas saadan sulle lingi?» tögas Sneijder.

«Meil pole teda vaja, sest te ei jõua meie karistusalasse,» ei jäänud van der Vaart vastust võlgu.

Sneijder avaldas arvamust ka Inglismaal viljeldava mängustiili kohta, öeldes, et seal läheb vaja pigem jõudu, mitte oskusi. «Seal riigis on jalgpall selline mäng, kus tuleb joosta nii kiiresti kui suudad ühest väljaku otsast teise, kas pole?»

Lõpetuseks heitis ta nalja van der Vaarti hiljutise soorituse üle, kui ta lõi Evertonile üsna lähedalt värava. «Ilus värav, aga isegi mu kuueaastane nõbu oleks selle ära löönud,» naljatles Sneijder.

Van der Vaart ja Sneijder on ammused sõbrad, mõlemad alustasid oma karjääri Amsterdami Ajaxi noortemeeskonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles