Venemaa hokitäht Ovetškin jäeti kummalisel põhjusel mängust eemale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexandr Ovetškin.
Alexandr Ovetškin. Foto: SCANPIX

Jäähokiliiga NHLi superstaar Alexandr Ovetškin pidi oma kodumeeskonna Washington Capitalsi kaotusmängu San Jose Sharksi vastu vaatama pingilt, sest magas hommikusele treeningule sisse.

Capitals ja Sharks kohtusid sel teisipäeval, kuid Washingtoni meeskonna täht Ovetškin pidi oma tiimi 0:5 kaotust vaatama kõrvalt, sest oli enda sõnul pannud äratuskella helisema õhtul kell 8.30, kuigi tahtis ärgata hommikul samal kellaajal. Meeskonna reeglite järgi ei ole aga hommikusele treeningule hilinejatel või sealt sootuks puudujatel õhtusele mängule asja ja nii pidigi Vene hokitäht tunnistama, et tema eemalejätmine oli igati õigustatud.

«Ajasin lihtsalt oma äratuskellal ajad sassi... Tegin vea,» rääkis Ovetškin. «Me rääkisime (peatreener Barry Trotziga- toim). Meil oli sellekohane vestlus, sellised need reeglid on,» lisas Capitalsi staar.

Trotz lisas omalt poolt, et meeskonna reegleid peavad austama kõik mängijad, olgugi nad kui suured tähed. «See oli aus viga, aga meil on kindlad reeglid ja nendest peab igaüks kinni pidama,» ütles Trotz.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles