Liverpool sai lühikese aja jooksul teise valusa hoobi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danny Ings.
Danny Ings. Foto: SCANPIX

Jürgen Kloppi esimesed tööpäevad Liverpooli jalgpalliklubi peatreenerina on olnud keerulised - sakslane pole jõudnud meeskonda isegi veel ainsaski mängus juhendada, kuid juba on rivist välja langenud kaks klubi põhimängijat.

Kui mõne päeva eest sai selgeks, et noor kaitsja Joe Gomez peab põlvevigastuse tõttu pidama pika mängupausi, siis eilsel treeningul rebestas põlvesidemeid ka ründaja Danny Ings. Suvel hangitud 23-aastase Ingsi jaoks on hooaeg sellega ka läbi, ühtlasi ei saa ta Inglismaa koondise särgis osaleda järgmisel suvel toimuval EM-finaalturniiril.

Esmaspäeval debüteeris Ings Leedu vastu vahetusest sekkudes Inglismaa A-koondises. Liverpooli eest on ta sel hooajal löönud kolm väravat. Laupäeval kohtub Liverpool koduliigas Tottenhamiga ning selles mängus ei saa vigastuse tõttu kaasa teha ka Christian Benteke, mis tähendab, et Klopp saab ründajatest kasutada vaid äsja ise vigastusest taastunud Daniel Sturridge'it ning noort belglast Divock Origit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles