Bottas siunab ikka Räikköneni: see oli liig mis liig

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas.
Valtteri Bottas. Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel peetud Sotši vormel-1 etapi viimasel ringil Kimi Räikköneniga kokku põrganud ja kolmandalt kohalt katkestama pidanud Valtteri Bottas avaldas täna oma blogis postituse, kus võttis sõidu kokku. Ühtlasi võis tekstist aimu saada, et Bottas on endiselt avarii põhjustanud kaasmaalase peale vihane.

«On suur pettumus, kui kaotad viimasel ringil kolmanda koha ja pead leppima nulliga. Olin ennast tagasi poodiumikohale võidelnud ja siis sõitis keegi mulle lihtsalt otsa. Mida öelda? Pettumus, ei muud,» kirjutas Bottas.

«Ma ei arva, et see oleks olnud tavaline võidusõiduintsident. Ma ei näinud enda kõrval kedagi ja olin selgelt eespool, hoides oma sõidujoont. Kui olin juba kurvi haripunkti jõudnud, tabas kellegi auto äkitselt minu oma. Ei saa hästi aru, mis mõtet on viimasel ringil selliseid liigutusi teha,» kritiseeris Bottas.

«See, et Kimi karistada sai, ei huvita mind suuremat. Mina ei saa kuidagi kaotatud punkte tagasi. Ühte tean aga kindlalt: mina polnud süüdi ja vähemalt see teeb tuju paremaks. Aga ega see kokkuvõttes eriti midagi aita,» kirus soomlane. «Kimi käik oli pisut üllatav. Agressiivsuse ja kinnisilmi riskimise vahel on napp piir ning see, mis pühapäeval juhtus, oli lihtsalt liig mis liig.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles