Koomas NBA-staari eest langetab nüüd otsuseid tema kuulus abikaasa

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lamar Odom.
Lamar Odom. Foto: SCANPIX

Sel nädalal leiti Las Vegase lähistel paiknevast bordellist teadvusetuna endine korvpalliliiga NBA tähtmängija Lamar Odom. Viimaste teadete kohaselt on Odom jätkuvalt koomas ning asjaosaliste sõnul on ainsaks heaks uudiseks see, et Odomi seisund ei ole viimasel ajal läinud hullemaks.

«Tema seisund on muutunud stabiilsemaks. Siiski ei ole asjad läinud aga paremaks ja see teeb tema lähedased murelikuks,» sõnas tundmatuks jääda soovinud haiglatöötaja E! Newsile.

CNNi teatel teeb praegu kõiki otsuseid Odomi eest tema abikaasa Khloe Kardashian. Kuigi Odom ja Kardashian allkirjastasid sel aastal lahutuspaberid, siis CNNi teatel ei ole lahutus veel ametlik ja seega peab Kardashian langetama endise sportlase eest meditsiinilisi otsuseid.

Lisaks kirjutab CNN, et Odom suutis Love Ranch nime kandvas bordellis kulutada kolme päevaga 75 000 USA dollarit ning töötajate sõnul tarvitas ta lisaks alkoholile ja taimse viagra tablettidele ka kokaiini. Tehtud kulutus tähendas, et Odomi eest pidid bordellis pidevalt hoolitsema kaks naist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles