Kohila oli naiste Balti liiga avamängus Tartust selgelt üle

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: SCANPIX

Täna stardib naiste võrkpalliBalti liiga uus hooaeg, millest võtab osa kokku 12 naiskonda. Eesti võistkondadest osalevad tänavu Balti riikide ühisturniiril Famila/Võru VK, Tartu Ülikool/Eeden, TTÜ/Tradehouse, Tallinna Ülikool ja kahel viimasel aastal võidutsenud Kohila Võrkpalliklubi. Lisaks Eesti esindustele asuvad esikoha eest võistlustulle viis Läti ja kaks Leedu naiskonda.

Avanädalavahetusel on kavas kaksteist vastasseisu, millest kaks peetakse Eestis. Laupäeval püüavad Lätis punktiarvet avada Võru, TTÜ ja Tallinna Ülikool. Kohila Võrkpalliklubi võõrustas koduväljakul kell 16.00 Tartu esindust ja võitis 3:0. Geimid kuulusid Kohila tiimile vastavalt 25:8, 25:16 ja 25:10.

Pühapäeval mängivad Lätis Tartu Ülikool/Eeden, TTÜ/Tradehouse ja Tallinna Ülikool. Eesti võistkondade omavahelises mängus lähevad Kohilas vastamisi kohalik Võrkpalliklubi ja Famila/Võru Võrkpalliklubi, vahendas volley.ee.

Eeldatavasti heitleb taaskord kõige kõrgema koha eest Kohila naiskond, kelle ridades saab mängimas näha kaht Ukraina ja üht Soome passiga võrkpallurit. Teised Eesti võistkonnad ei ole piiri tagant abijõudu palganud.  

Möödunud aastal saavutas naiste Balti liigas 12 võistkonna hulgas esikoha Kohila Võrkpalliklubi, kes finaalis võitis 3:0 (13, 20, 21) Leedu parima naiskonna Achema. Kolmas koht läks lätlaste Jelgava/LU-le. TTÜ tuli viiendaks, Tartu Ülikool/Eeden kuuendaks ja Famila/Võru Võrkpalliklubi kaheksandaks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles