Levadia ja Infonet said võõrsil suured võidud

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Levadia mängijad (rohelises).
Tallinna Levadia mängijad (rohelises). Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti jalgpalli meistriliiga 33. voorus said suured võidud Tallinna Levadia ja Infonet. Levadia oli võõrsil 3:0 üle Viljandi Tulevikust ja Infonet samuti võõral väljakul 4:0 Pärnu linnameeskonnast.

Levadia võidumängus skoorisid 57. ja 88. minutil Ingemar Teever ja poolajal vahetusest sekkunud Kaimar Saag 63. minutil. Levadia on 33 mänguga kogunud 72 punkti ja jätkab turniiritabelis teisena. Esikohal oleval FC Floral on 75 punkti, aga nemad võivad täna kell 16.30 algavas matšis punktilisa teenida Narva Transi vastu.

Infoneti väravad lõid Pärnu vastu 34. ja 53. minutil Vladislav Kozlovs, 47. minutil lõi Pärnu kaitsja Rauno Tutk omavärava ning 76. minutil vormistas lõppseisu Jevgeni Harin.

Infonet jätkab 59 punktiga neljandal kohal, neist ees on Nõmme Kalju (66) ja taga Sillamäe Kalev (50). Pärnu on 25 punktiga 7. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles