Chelsea teenis vajaliku võidu, Manchesteri suurklubid said lõbutseda

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea peatreener Jose Mourinho.
Chelsea peatreener Jose Mourinho. Foto: Tony O'Brien/REUTERS

Inglismaa jalgpalli meistriliigas sai alles hooaja kolmanda võidu tiitlikaitsja Londoni Chelsea, kes alistas kodus 2:0 Aston Villa. Kolm punkti said tabelisse juurde ka liigat juhtivad Manchesteri suurklubid.

Chelsea avavärava lõi Aston Villa vastu 34. minutil Diego Costa, 54. minutil sai Aston Villa kaitsja Alan Hutton hakkama omaväravaga.

Tabelijuht Manchester City oli kodus koguni 5:1 üle Bournemouthist. Kolm väravat lõi Raheem Sterling, kahe tabamuseni jõudis Wilfried Bony.

Manchester United võitis võõrsil mängides Evertoni 3:0, skoori tegid Morgan Schneiderlin, Ander Herrera ja Wayne Rooney.

City on üheksa vooruga kogunud 21 punkti, Unitedil on koos 19 silma. West Ham on 17 punktiga kolmas ja Londoni Arsenal 16 punktiga viies, aga Arsenalil on üks mäng varuks. Chelsea on 11 punktiga 11. tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles