Kalevi staadionil tutvustati noortele huvilistele ragbit

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragbitrenn.
Ragbitrenn. Foto: Erakogu

Eile pidasid Tallinnas Kalevi staadionil oma ragbihooaja viimase mängu Tallinna Kalev ja Märjamaa, enne tavapärase matši algust tutvustati aga spordiala ka väiksematele huvilistele.

Kalevi staadionil läbiviidud näidistreeningut oli uudistama tulnud ligikaudu 30 huvilist. Eesti Ragbi Liidu presidendi Ragnar Toompere sõnul võib eilse üritusega igati rahule jääda. «Laupäevane koolitus, kus osalesid nii koolinoored kui ka üritust sponsoreerinud DHL Eesti töötajad tõestas taaskord, et mäng meeldib nii lastele, kui ka täiskasvanutele, kes varem mänginud pole,» rääkis Toompere, kelle sõnul on just viimasel aastal pööratud ragbi populariseerimisele suuremat tähelepanu.

«Viimasel hooajal võtsime erilise tähelepanu alla ragbi mängu ja väärtuste õpetamise just nooremale põlvkonnale. Seetõttu oleme käinud nii koolides kehaliste kasvatuste tundides mängu noortele õpetamas, aga teinud ka õpetajatele veel eraldi koolituse. Peab tunnistama, et nii soe vastuvõtt tuli meile endalegi üllatuseni - Tallinnas on juba mitu kooli ragbi integreerinud kehalise kasvatuse tundidesse ning üldiselt on huvi olnud suur,» nentis Toompere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles