Pärnu võrkpallimeeskond jäi Balti superkarikast ilma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu mängijad.
Pärnu mängijad. Foto: Tairo Lutter

Riias toimuval võrkpalli Balti liiga superkarika turniiril mängisid esikohale Pärnu Võrkpalliklubi ja VK Biolars/Jelgava. Pärnu kaotas Jelgavale geimidega 1:3, viimases geimis jäädi vastastele alla 21:25. Tartu Bigbank kaotas kolmanda koha matšis RTU-le geimidega 2:3, kuigi kaks esimest geimi võideti. Otsustavas geimis jäi Tartu alla 12:15.

Enne mänge: Lätlaste poolfinaalis alistas Jelgava meeskond RTU/Robežsardze kaotatud avageimi järel 3:1 (17:25, 25:22, 26:24, 25:15). Võitjate parim oli 13 punktiga Marcis Jirgensons., vahendas volley.ee.

Sarnane stsenaarium kordus ka Eesti meeskondade mõõduvõtus. Tartlased olid avageimis paremad 25:21, ent järgmised kolm kuulusid numbritega 25:18, 25:15, 25:18 suvepealinna klubile. Võitjate edukaim oli 20 punktiga Hindrek Pulk, kes lõi punktiks 28 tõstest pooled ja lisas kolm punkti ässpallingutest ja blokist. Paremuselt teine oli pärnakate leegionär Aleksandrs Avdejevs üheksa punktiga. 

Tartu poolel kogusid kahekohalise punktisumma Taavi Nõmmistu (12) ja alles sel nädalal rahvusmeeskonnaga Itaalias EM-i lahinguid pidanud Henri Treial (10). Tartu piiritagune täiendus Iurgen Hummes Spechti arvele jäi üheksa punkti. Samas lõi pallur 17 rünnakuüritusest punktiks vaid viis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles