Ragbi MM-il jõudsid esimestena poolfinaali eelmise kahe MM-i võitjad

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus-Meremaa ja Prantsusmaa kohtumine.
Uus-Meremaa ja Prantsusmaa kohtumine. Foto: SCANPIX

Suurbritannias jätkuval ragbi MM-finaalturniiril tagasid esimestena pääsu poolfinaali kaheksa aasta tagune maailmameister Lõuna-Aafrika Vabariik ning tänavune suurfavoriit ning tiitlikaitsja Uus-Meremaa.

Uus-Meremaa purustas Cardiffis 71 619 pealtvaataja ees Prantsusmaa koondise 62:13 ning LAV oli Londonis 79 572 silmapaari ees 23:19 üle Walesist, vahendas ERR Sport.

Uus-Meremaa ja Prantsusmaa ragbikoondiste omavaheline ajalugu on väga värvikas. Kui 1987. ning 2011. aasta MM-il suutis Uus-Meremaa finaalis tulist konkurenti võita, siis kaotused 1999. aastal poolfinaalis ja 2007. aastal veerandfinaalis on senini neil veel hästi meeles.

Lõuna-Aafrika Vabariik ja Uus-Meremaa kohtuvad Londonis peetaval poolfinaalis 24. oktoobril. Teistes veerandfinaalides lähevad pühapäeval vastamisi Iirimaa - Argentina ja Austraalia - Šotimaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles