Chelsea on asunud jahtima Ukraina koondise staari

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevhen Konopljanka (paremal) Ukraina koondise särgis kohtumises Hispaania vastu.
Jevhen Konopljanka (paremal) Ukraina koondise särgis kohtumises Hispaania vastu. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho vaatab juba ka kaugema tuleviku suunas ning peagi soovib ta ka meeskonda täiendada. Viimaste teadete kohaselt on ta sihikule võtnud Hispaania kõrgliigas Sevillas mängiva 26-aastase Ukraina koondislase Jevhen Konopljanka.

Ääreründaja siirdus Sevillasse alles sel suvel ning varasemalt pallis ta Dnipropetrovski Dnipros. Viimati käis Mourinho ukrainlast ka oma silmaga vaatamas, kui portugallane lendas Kiievisse vaatama Ukraina ja Hispaania EM-valikmängu.

Donetski Šahtari meeskonna peatreeneri Mircea Lucescu sõnul sai ta Mourinhoga rääkida ning lisaks tundvat portugallane huvi ka Kiievi Dinamo mängumehe Andrei Jarmolenko ja Šahtari palluri Alex Teixeira vastu.

«Mourinho on huvitatud Jevhen Konopljankast. Olin koos Mourinhoga Ukraina – Hispaania matšil ning ta on paarist mängijast huvitatud,» rääkis Lucescu. «Võib olla on nendeks meesteks Jarmolenko või Teixeira, kui aga mitte, siis on selleks meheks Konopljanka.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles