Augsburg sügaval kriisis, Klavan meeskonna parim

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan mängimas Robert Lewandowski vastu.
Ragnar Klavan mängimas Robert Lewandowski vastu. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Augsburg langes nädalavahetusel Saksamaa kõrgliigas viimasele kohale. Koduväljakul saadud 0:2 kaotus Darmstadtilt näitab selgelt, kui sügavas kriisis meeskond on.

Augsburger Allgemeine jagab pärast igat mänguvooru oma meeskonnale hindeid ning seekord oli üldine hinnang eriti karm. Ainsad, kes leppisid enam-vähem hinnetega olid Klavan ja Piotr Trochowski. Eestlane ja endine Saksamaa koondislane olid ainsad mehed, kes said kirja kolmed (hinded 1-5, parim on 1), teised Augsburgi mehed leppisid neljade-viitega.

Ajalehe sõnul sai Klavan oma kaitseülesannetega hakkama täpselt nii, nagu temalt seda oodatakse. Rahulik, keskendunud ning kahevõitlustes tugev, iseloomustati eestlast. Ainsa miinusena toodi välja, et vaatamata paljudele võimalustele ei õnnestunud Klavanil seekord mängu ülesehitamine, millega ta Saksamaal tavapärast ohtralt silma paistab.

Augsburg on üheksa mänguga kogunud vaid viis punkti. Tabeli eelviimasest meeskonnast Hoffenheimist jäädakse maha punktiga, Bremen ja Stuttgart on kahe silma kaugusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles