Suusatamise olümpiavõitja loodab pääseda kergejõustiku EMile

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Norra teatenaiskond 2010. aasta olümpial: vasakult Marit Björgen, Kristin Steira, Therese Johaug ja Vibeke Skofterud.
Võidukas Norra teatenaiskond 2010. aasta olümpial: vasakult Marit Björgen, Kristin Steira, Therese Johaug ja Vibeke Skofterud. Foto: SCANPIX

Endine Norra suusakuulsus Kristin Störmer Steira tuli läinud nädalavahetusel maastikujooksus riigi meistriks ning tunnistas, et soovib järgmisel suvel osaleda kergejõustiku EMil Amsterdamis.

Steira tuli 2014. aastal 10 000 meetri jooksus samuti Norra meistriks ning aeg 33.40,75 oli üsna kõrgest klassist. EMi normile jääb see aeg alla kümne sekundiga ning Steira usub, et on võimeline seda ületama, vahendab langrenn.com.

«EM on juba mõnda aega mu meeles mõlkunud,» tunnistas Steira. «Jooksuvõistlustel osaleda on lõbus, hoopis teistmoodi, kui minu varasemal alal. Suusatamisega tegin küll lõpparve, kuid jooksmine pakub mulle rõõmu.»

Kergejõustiku EM toimub 6.-10. juulini Amsterdamis.

Murdmaasuusatamises tuli Steira olümpiavõitjaks ja kolmekordseks maailmameistriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles