Eesti Pimedate Liit valis aasta teoks Nõmme Kalju fännide projekti

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaegnägijad eile Nõmme Kalju ja Tallinna Flora jalgpallikohtumisel.
Vaegnägijad eile Nõmme Kalju ja Tallinna Flora jalgpallikohtumisel. Foto: Sander Ilvest

Nõmme Kalju jalgpalliklubi fännide ehk Roosade Pantrite ettevõtmine sai Eesti Pimedate Liidu poolt tunnustatud Aasta Tegu 2015 auhinnaga, pakkudes pimedatele ja vaegnägijatele võimaluse saada mänguelamuse Hiiu staadionil Nõmme Kalju kodumatšil.

«Tegemist oli mõlemalt poolt väga meeleoluka üritusega ja kindlasti on plaanis seda uuesti korraldada. Tänan kõiki, kes aitasid ja ettevõtmisele õla alla panid,» kommenteeris ürituse üks eestvedajatest Urmas Pardane, lisades: «Meid on märgatud ka kõrgemalt ning ka Eesti Jalgpalli Liit on teinud omalt poolt ettepaneku mõnel järgnevatest koondisekohtumistest samasuguse ürituse korraldada.»

5. septembril peetud Kalju - Flora Premium liiga mängul jagati igale nägemispuudega jalgpallihuvilisele vastuvõtjakomplekt koos kõrvaklappidega, mille abil oli võimalik jalgpallikommentaator Ott Järvela poolt saada ülevaade väljakul toimuvast. Tagasiside oli väga positiivne ning Õpetajate Majas toimunud pidulikul üritusel jagati Pimedate Liidu poolt tänu erinevatele projektidele ja ettevõtmistele.

Ettevõtmist vedasid Roosad Pantrid Urmas Pardane, Kati Maripuu ja Allan Pardane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles