Kolm Eesti naisvehklejat jõudis MMil põhiturniirile

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Kuusk
Kristina Kuusk Foto: Toomas Huik

Pariisis toimuval vehklemise MM-il jõudsid naiste epee individuaalvõistluse põhiturniirile kolm Eesti naisvehklejat. Kõige edukamalt läbis kvalifikatsioonisõela Irina Embrich, kes tagas alagrupiturniiril saadud viie võiduga otse pääsu 64 parema hulka.

Lisaks Embrichile pääsesid eestlastest põhiturniirile veel Julia Beljajeva ja Kristina Kuusk. Beljajeva alistas teel 64 parema hulka norralase Teresa Oslandi 15:11, Kuusk oli sama tulemusega parem Taiwani esindajast Chialing Changist, kirjutab vehklemisliit.ee.

Julia Zuikova põhivõistlusele ei kvalifitseerunud. Otsustavas kohtumises pidi ta tunnistama slovakitari Dagmar Baranikova nappi 15:14 paremust.

8. novembril peetaval põhiturniiril läheb Embrich vastamisi itaallase Nathalie Moellhauseniga, Beljajeva kohtub venelase Violetta Kolobovaga ja Kuusk prantslase Hajnalka Kiralyga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles