Majja tunginud röövlid tapsid tipphokimängija naise

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Kasahastanis Öskemeni (Ust-Kamenogorski) linnas tapsid hokimängija Jevgeni Fadejevi koju tunginud röövlid tema naise Maria.

33-aastane Fadejev jõudis koduklubi Torpedo treeningult koju ning avastas, et maja välisuks on lahti ja toad segi pööratud. Elutoas lebas tema naise Maria surnukeha, vargad olid naise kägistanud. Korrakaitsjate sõnul olid kurjategijad ilmselt oodanud, kuni Maria üksi koju jääb, enne kui majja tungisid. Fadejevite peres kasvab ka kaks väikest last, kes olid õnneks kuritöö toimumise ajal kodust ära. Sama linna elanikest mehed olid mõrva ja varguse järel põgenenud naaberlinna, et ennast seal varjata, kuid saadi siiski kätte.

Võimlemistreenerina töötanud Maria Fadejeva isa on nimekas Kasahstani hokitreener Vladimir Beljajev. Ka tema vend Maksim on professionaalne hokimängija. Jevgeni Fadejev mängis mitu hooaega Kasahstani kuulsaimas hokiklubis Astana Barõsis ja osales nende ridades aastatel 2008-2014 ka KHLis, kuid lahkus umbes pool aastat tagasi oma senisest tööandjast Sarjarka klubist ning kolis uuesti sünnilinna Öskemeni Torpedo ridadesse. 2010. ja 2012. aastal mängis ta Kasahstani koondise ridades ka MMil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles