Miilen jätkas resultatiivselt, Hollas on kindlustanud koha põhikoosseisus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiine Miilen.
Kristiine Miilen. Foto: Laura Luik

Esimestes mängudes Soome võrkpalli meistriliiga üheks suurimaks punktitoojaks kujunenud Kristiine Miilen jätkas resultatiivselt ka lõppenud nädalal, kogudes kahe mänguga kokku 36 punkti. Koha põhikoosseisus on kindlustanud ka Eliise Hollas. 

Neljandas voorus pidi Miileni koduklubi Rovaniemi Woman Volley koduväljakul tunnistama eelmise hooaja kolmanda naiskonna HPK nappi 3:1 (23, -18, 23, 23) üleolekut. Eestlanna arvele kanti selles mängus 20 punkti, millest 18 (41%) tulid rünnakul ja 2 serviässadest, vahendas volley.ee.

Pühapäeval sai Woman Volley punktilisa taaskord koduväljakul püüda ja seekord vastasele võimalust ei jäetud, kui Tampere Mestole loovutati geimides vastavalt 14, 21 ja 10 punkti. Juba tavapäraselt hoolitses Rovaniemi esinduse suurima punktisaagi eest Miilen, kes tõi rünnakul 15 (52%) ja servijoone taga 1 punkti.

«Kaotus HPK-le oli minu jaoks selle hooaja kõige valusam, sest tasavägised geimid lõppesid meie napi kaotusega. Teisest küljest vaadates olen positiivne, et suudame eelmise aasta kolmandale võistkonnale kõva lahingu anda. Mestoga kulges mäng küllaltki plaanipäraselt, välja arvatud teine geim, kus jala liiga sirgeks lasime ning muutsime enda elu raskeks,» kirjeldas kaht toimunud mängu Miilen. 

Soome karikavõistlustel kaotas Rovaniemi võistkond veerandfinaalis ja edasi poolfinaali ei jõudnud. «Poolfinalisti selgitamiseks mängitakse veerandfinaalis tavaliselt kaks mängu - üks kodus ja teine võõrsil. Kuna Orivesi ja Rovaniemi vahemaa on pikk (umbes 650 km - toim.), siis peeti üks mäng kahe linna vahel Raahes. Kahjuks tuli 2:3 kaotus. Olime küllaltki pettunud, sest Final Fouri jõudmine oli üks kolmest hooaja suurest eesmärgist, kuid nüüd keskendume eurosarja ning Soome meistriliiga mängudele,» lisas eestlanna.  

Kuna Norra naiskond Stod Volley loobus osalemast, pääses Woman Volley Euroopa tugevuselt kolmandas sarjas mängudeta teise ringi. 

Teine eestlanna Eliise Hollas alustas koduklubi Pieksämäki Volley ridades neljandas voorus põhikoosseisus, kuid ei suutnud naiskonda võiduni aidata, kui Orivesi Ponnistus noppis koduväljakul 3:0 (17, 16, 20) võidu. Hollas panustas tulemusse nelja rünnaku- ja kahe blokipunktiga. Soome karikavõistlustel kaotas Pieksämäki kohe esimeses ringis ja veerandfinaali ei pääsenud.  

Woman Volley hoiab viiest mängust kogutud üheksa punktiga turniiritabelis kolmandat kohta, Pieksämäki naiskond on viie punktiga (neljast mängust) seitsmes. Suurimate punktitoojate edetabelis paikneb Miilen 85 punktiga kõrgel teisel kohal.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles