Flora purustas madalama liiga meeskonna 17 väravaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora mängijad.
FC Flora mängijad. Foto: Alar Truu/Õhtuleht

Eesti jalgpalli karikavõistlustel jõudis tänasest 1/8-finaalist edasi FC Flora, kes alistas III liiga põhjatsoonis mängiva JK Retro koguni 17:0.

Tallinnas A. le Coq Arenal peetud mäng kulges täielikult Flora taktikepi all. Mängu skoori avas juba viiendal minutil Herol Riiberg, 13. minutil skooris Joonas Tamm ning 19. minutil Rauno Alliku. Väravatesadu jätkus, kui nii Tamm kui Alliku said kirja oma teised tabamused ning 34 minutil tõi Joseph Saliste juba tabloole seisu 6:0. Vaid kolm minutit hiljem sahistas Saliste taas, enne avapoolaja lõppu lõi Tamm oma kolmanda värava ja nii mindi puhkama Flora 8:0 eduseisul.

Teise poolaja alguses sai Flora poolt jala valgeks Andre Frolov, kes oli täpne 53. minutil, vaid kaks minutit hiljem skooris teist korda mängu avavärava löönud Riiberg - mänguseis oli juba 10:0. Suures kaotusseisus Retro meeskond polnud aga veel pääsenud, sest Flora jätkas sama kindlalt: 60. minutil lõi oma kolmanda värava Alliku, 65. minutil sai jala valgeks Janar Õunap, 67. minutil skooris German Šlein ja 68. minutil tõi Tamm oma neljanda väravaga tabloole juba skoori 14:0.

74. minutil avas oma isikliku väravaarve Maksim Gussev, minut hiljem skooris juba Jan Kokla. 80. minutil sahistas taas Retro väravat Gussev ning seekord tabloole ilmunud skoor 17:0 jäigi kohtumise lõppseisuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles