Piltuudis ja video: kuidas Mesut Özil maailma parima väravavahi üle mängis

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuel Neuer andis endast parima, kuid Mesut Özili löök lendas siiski üle väravajoone.
Manuel Neuer andis endast parima, kuid Mesut Özili löök lendas siiski üle väravajoone. Foto: SCANPIX

Eilses jalgpalli Meistrite liiga mängus Arsenali ja Müncheni Bayerni vahel pakkus rohkelt kõneainet Mesut Özili ilus värav, mis Manuel Neueri tõrjest hoolimata Bayerni väravasse jõudis.

Arsenal, kellel enne eilset kohtumist oli alagrupitabelis punktiarve avamata, asus kohtumist Bayerni vastu juhtima 77. minutil, kui skooris vahetusest sekkunud Oliver Giroud. Londoni meeskonna 1:0 edu püsis kuni üleaja viimase lisaminutini, mil Bayerni värava ees sai löögile Mesut Özil. Kuigi maailma parimaks väravavahiks peetav Manuel Neuer suutis palli tõrjuda ja seejärel saatis Arsenali mängumees Alex Oxlade-Chamberlain omakorda palli üle Bayerni värava, lugesid kohtunikud Özili tabamuse ära, sest pall oli selgelt üle Saksamaa meeskonna väravajoone. Nii kirjutaski Arsenal 2:0 võiduga alagrupitabelisse esimesed punktid. 

Vaata mängu tipphetki ja ka kõnealust väravat siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles