Skandaalne video: USA telekanal näitas kogemata Margus Hundi klubi paljaid mängijaid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cincinnati Bengalsi mängijad.
Cincinnati Bengalsi mängijad. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalli liigas NFLis puhkes alastiskandaal eestlase Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengalsi ümber, kui USA telekanal näitas eetris ihualasti olnud mängijaid.

Bengals alistas enne kõnealuse klipi filmimist 34:21 Buffalo Billsi ning mängu järel läks telekanal NFL Network Hundi koduklubi meeskonna riietusruumi intervjuusid tegema. Kanali telepilti näidati üle terve USA, kuid ootamatult haaras sõnalise poole asemel tähelepanu hoopis visuaalne materjal, sest intervjuu taustaks olid paljad mehed.

Juhtunust polnud rabatud ainult televaatajad ja mängijate lähedased, vaid sõnatud olid ka NFLi kommentaatorid, kes ei osanud kuidagi seisukohta võtta. «Oh sa poiss, milline intervjuu see nüüd oli,» nentis üks kommentaatoritest pärast klipi lõppu. «Jah, see oli omapärane,» lisas nõutult teine kommentaator enne kiiret teemavahetust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles