Venemaa ajakirjanik asus pressikonverentsil Manchester Unitedi kaitsjat mõnitama

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcos Rojo.
Marcos Rojo. Foto: SCANPIX

Ühe Venemaa jalgpalliajakirjaniku käitumine enne tänast Moskva CSKA ja Manchester Unitedi vahelist Meistrite liiga mängu oli üsna kummaline, sest reporter asus pressikonverentsil Louis van Gaalile ja Wayne Rooneyle küsimuste esitamise asemel hoopis verbaalselt ründama Unitedi kaitsjat Marcos Rojot.

Rojo sõlmis 2010. aasta detsembris Moskva Spartakiga viieaastase lepingu, kuid tegi klubi eest lõpuks kaasa vaid kaheksas liigamängus ja kõigi sarjade peale kokku 19 kohtumises ning müüdi 2012. aasta suvel Lissaboni Sportingusse. Kaks aastat hiljem säras argentiinlane MMil ning siirdus pärast seda 20 miljoni naela eest juba Unitedi ridadesse.

Ajakirjanik uuris van Gaalilt, miks hollandlane sellise mehe üldse palkas. «Ma ei teadnudki, et ta Spartakis ka mängis, aga nägin teda MMil. Analüüsisin tema mängu ja leidsin, et ta on füüsiliselt väga tugev, lisaks hea peamängija ja kiire söötja. Seepärast teda vajamegi, sest meie positsioonimäng põhineb kiirusel,» selgitas van Gaal.

Seejärel päris ajakirjanik Rooneylt, kuidas on Rojo vastu treeningutel mängida, lisades: «Spartakis jooksid küll kõik temast väga kergesti mööda.» Rooney jäi oma vastuses samuti viisakaks. «Saan öelda, et ta on nii mängija kui ka inimesena fantastiline. Inglismaa liigasse tulek ei olnud kindlasti tema jaoks kerge, aga ta on hästi hakkama saanud,» lausus Rooney.

Van Gaal otsustas lõpuks kiusliku ajakirjaniku ise ette võtta. «Kui vana te olete?» uuris hollandlane. «26-aastane,» vastas ajakirjanik. «Nojah, 26-aastaselt on võimalik veel areneda ja ka Marcos areneb endiselt,» saatis van Gaal seepeale ajakirjaniku suunas teele varjatud torke.

CSKA võõrustab Unitedit täna õhtul Eesti aja järgi kell 21.45. Alagrupis on külalised PSV Eindhoveni järel teisel ja CSKA kolmandal kohal, edestades Wolfsburgi, ent kõigil B-grupi meeskondadel on tabelis kahe vooru järel kolm punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles