Klopp: te olete mu mängustiilist valesti aru saanud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpallimeeskonna värske peatreeneri Jürgen Kloppi sõnul on avalikkus tema mängustiilist valesti aru saanud – selle eesmärk ei ole kõrge tempoga palju joosta.

Inglismaa press pööras Liverpooli ja Tottenhami kohtumise järel palju tähelepanu sellele, et Kloppi hoolealused jooksid varasematest mängudest märksa enam, kirjeldades seda taas sakslase mängustiili põhialusena. «See on minu elu üks suuremaid valearusaamu. Dortmundis ja Mainzis küsiti iga kord sama asja. Ei, kõik 90 minutit ei pea nii mängima. Ainult mängu algus peab olema terav. Kui vaatasite Meistrite liigas Bayerni ja Arsenali mängu, siis Bayern valdas 70% mänguajast palli ja Arsenal võitis 2:0. Meil peavad olema plaan ja hea ettevalmistus. Loomulikult vajame noori ja heas vormis mängijaid, kes on meil ka olemas, aga ega me ei kavatse neid ära tappa,» sõnas Klopp. «Aga kui sa ei ole valmis vastasest rohkem jooksma – siis oled küll hull.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles