Video: poolakad sõitsid Inglismaale, et hispaanlasi jalgratastega loopida

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wroclawi Slaski fännid.
Wroclawi Slaski fännid. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liiga tänaõhtuste mängude eel põhjustasid korraliku lööminug Poola fännid, kes sõitsid spetsiaalselt selleks Manchesteri, et kakelda seal Sevilla poolehoidjatega.

Manchesteri kesklinnas puhkes täna pärastlõunal lööming, kus esialgsete teadete järgi läksid kättpidi kokku Manchester City ja Sevilla fännid. Kakluse jooksul lasti käiku kõik käepärased vahendid, kui ükstest loobiti toolide ja isegi jalgratastega (!). Kohaliku politsei kinnitusel polnud tegu aga sugugi City poolehoidjatega, vaid hoopis poolakatega.

Nimelt on Wroclawi Slaski fännid juba kaks aastat mööda Euroopa Sevilla fänne taga ajanud, kuna kahe aasta eest Hispaanias peetud omavahelise kohtumise ajal varastati neilt mitu lippu. Nüüd jõuti Manchesteris lõpuks hispaanlastele kannule, kuid hästi lööming poolakatele ei lõppenud, sest kohalik politsei nabis viis kaklejat kinni ja pistis trellide taha. Õnneks ei saanud keegi ka tõsisemalt viga, vaid ühele mehele tuli kiirabil kohapeal arstiabi anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles