Korvpalli meistriliigas võtavad mõõtu vennad Raley-Rossid

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandis Raley-Ross (vasakul)
Brandis Raley-Ross (vasakul) Foto: Tairo Lutter

TTÜ korvpalliklubi peatreener Rait Käbin kinnitas pärast teisipäeval toimunud Balti liiga mängu lätlaste Jekabpilsi vastu, et Rootsi kõrgliigasse lahkunud Jaan Puideti asemel tuuakse meeskonda Kalev/Cramo tagamängija Brandis Raley-Rossi noorem vend Corey Raley-Ross.

Basket.ee kirjutab, et üleminekupaberid peaks tänaseks kohal olema. See tähendab, et väike Raley-Rosside intriig on täna õhus. Eesti korvpallis pole vendade duell siiski midagi erakordselt: olid vennad Lilled, olid Suurorud (kes küll peamiselt mängisid ühes meeskonnas), on vennad Sokud, suurem seltskond Dorbekuid, kes küll valdavalt ei ole vennad jne.

Kalev/Cramo alistas viimati meistriliigas 52 punktiga Audentese SG/Noortekoondise (98:46) ning enne seda võideti VTB Ühisliigas Loimaa Bisonsit 83:78.

TTÜ mängukoormus on olnud muljetavaldav. Kuigi meistriliigas tehakse täna avalöök, on hulk mänge peetud karikasarjas, kolm kohtumist on peetud Balti liigas ning samapalju ka üliõpilasliigas ISBL.

24-aastane ja 192 cm pikkune Corey Raley-Ross mängis ülikoolikorvpalli Buffalos ning on seejärel mänginud ka Hiinas.

TTÜ ja Kalev/Cramo mäng algab täna TTÜ spordihoones kell 18.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles