Magnus Pehrssoni käe all koguneb Eesti B-koondis

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrsson.
Magnus Pehrsson. Foto: Liis Treimann

Eesti Jalgpalli Liit lisas rahvuskoondiste aastaplaani uue sündmuse: detsembris koguneb viieks päevaks meeste B-koondis, pidades nii treeninglaagri kui ka kontrollkohtumise.

Meeste koondise lähimal järelkasvul on võimalusi enda näitamiseks mitu: liigajalgpall, koondise maavõistlusmängud ning U-23 ja U-21 koondis. Nüüdsest saab tipptasemel atmosfääriga kohaneda ka detsembris. B-koondis, kuhu treenerid kutsuvad ligi 30 mängijat, koguneb 16.–20. detsembrini.

«Eesmärk on veelgi laiendada koondislaste ringi ja teha üleminek võimalikult sujuvaks. B-koondis saab täpselt samasugune kohtlemise osaliseks nagu A-koondis, see tähendab kõiki treenereid, meditsiinilist personali ja muid rutiine,» märkis koondise peatreener Magnus Pehrsson. «Viie päeva jooksul on kavas kuus treeningkorda ja üks kontrollkohtumine, mis sel aastal toimub koondise mängijate vahel. Moodustame kaks võistkonda, mõlemat juhendavad koondise treenerid.»

Kontrollkohtumine toimub laupäeval, 19. detsembril algusega kell 18:00 EJL jalgpallihallis ning on publikule avatud. Pääsmed hinnaga 2 eurot tulevad novembris eelmüüki Piletilevis.

«B-koondise kutse saavad pigem Eesti liigas pallivad noorema põlvkonna mängijad, aga võimalik on ka välisklubidest mängijate kaasamine. Plaan on detsembrikuu laagrisse kutsuda ka erinevate noortekoondiste treenerid,» lausus Pehrsson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles