Postimehe otsepilt: Eesti kreeka-rooma maadlejate paremik heitleb Palusalu mälestusvõistlustel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Laupäeval, 24.oktoobril algusega kell 10.00 peetakse Tallinnas Tondiraba Jäähallis juba 28. korda Kristjan Palusalu mälestusvõistlusi kreeka-rooma maadluses. Võistluse otseülekannet saab näha Postimehe veebis.

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Välisriikide võistlejatele pakuvad konkurentsi ka Eesti kreeka-rooma tipud. Puudu on vaid raskekaallane (-130 kg) Heiki Nabi, kes otsustas pika ja kurnava hooaja järel puhata ning pisivigastusi ravida, et olla heas hoos Saksamaa Bundesligas.

Eelringid peetakse kell 10-14, finaalid algavad kell 15.15, autasustamised on orienteeruvalt kell 16.30.

Ainus rahvusvahelise alaliidu UWW kalenderplaani kuuluv maadlusvõistlus Eestis toob maadlusmattidele 12 riigi sportlased. Oma kohalolekuga austavad võistlust kahekordne maailmameister August Englas ja teised maadlusveteranid.

Võistlejate autasustamisele eelneb MMi pronksineiu Epp Mäe ja tema treeneri Ahto Raska õnnitlemine. Samuti annab Mäe hiljuti Las Vegases võidetud MM-i pronksmedali pidulikult üle Eesti Spordimuuseumile eksponeerimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles