UEFA veider käitumine ajas City fännid marru

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City - Sevilla mäng.
Manchester City - Sevilla mäng. Foto: SCANPIX

Euroopa jalgpalliliit (UEFA) alustas Manchester City vastu ametlikku juurdlust, sest City fännid vilistasid enne Meistrite liiga mängu Sevillaga välja võistluse hümni, teatab Sky Sports.

Arvati, et City fännide pahameel tulenes UEFA poolt klubile Financial Fair Play reeglite rikkumise eest tehtud karistustest, mistõttu pidi klubi maksma ligi 70 miljonit eurot trahvi ning sai peale ka üleminekupiirangud, vahendas Soccernet.ee.

Tegelikult oli põhjuseks aga UEFA otsus eelmise aasta lõpus Moskva CSKA ja City mäng pealtvaatajateta pidada - hoolimata sellest, et tuhanded inglased olid juba oma reisiplaanid ära teinud ning piletid-viisad ära ostnud, tõdes City fänniühingu peasekretär Kevin Parker, kelle sõnul on uurimise alustamine UEFA vaen nende klubi vastu.

Kuigi City fännid on Meistrite liiga hümni peale alates eelmise aasta lõpust vilistanud, oli see esimene kord, kui UEFA distsiplinaarkomisjon selle oma menetlusse on võtnud.

Otsus võimaliku karistuse kohta tehakse 19. novembriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles