Zopp jõudis ülipõneva mängu järel Hiinas finaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Tairo Lutter

Eesti meeste tennise esireket Jürgen Zopp (ATP 161.) mängis täna hommikul 125 000-dollarilise auhinnafondiga ATP Callenger turniiril Ningbos poolfinaalis ja võitis.

Poolfinaalis kohtus Zopp horvaadi Franko Skugoriga (ATP 216). Mäng oli väga tasavägine. Zopp võitis esimese seti tulemusega 6:4, vahendas tennis.ee.

Väga põnevaks kujunes teise seti lõpp, kus Skugor oli ees geimidega 5:3, kuid kaotas siis oma servigeimi punktigi võitmata. Seejärel hoidis Zopp oma pallingu ja mäng jätkus seisul 5:5. Pärast seda võitsid mõlemad mängijad oma servigeimi ja nii jäi seti ning kohtumise saatus sõltuma kiirest lõppmängust. Ehkki olid ka mõned minibreigid, siis vahetasid mängijad pooli seisul 3:3, 6:6; kaks viimast punkti jäid Zoppile ja nii ka mängu võit 6:4, 7:6(6).

Paarismängu turniiril mängib Zopp itaallase Thomas Fabbianoga ja ka seal on nad jõudnud poolfinaali. Veerandfinaalis mängisid nad üle itaallase Riccardo Ghedini ja hiinlase Yan Bai. Võidutulemus 6:2, 6:4. Poolfinaalis kohtuvad nad horvaatide Nikola Mektic ja Franko Skugoriga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles