Kullamäe: Kalevi pikad on nii kuradi pehmed!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Margus Ansu / Postimees

Raadiojaama Ring FM saates «Mehed mängust» tuli jutuks palju kirgi kütnud BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreeneri Aivar Kuusmaa avaldus pärast kaotust Tartu Ülikool/Rockilt, kus ta kohtunikke kallutatud vilepartiis süüdistas.

«Teades, millised mehed vastasvõistkonnas mängivad ning kui nõrgad või tugevad nad vaimselt ja füüsiliselt on, peaksime olema väga rumalad treenerid, kui oma meestele seda informatsiooni ette ei käiks,» lausus Rocki abitreener Gert Kullamäe.

«Aivar ütles, et nende pikkadele tehti liiga. Ma olen nõus. Nende pikkade vastu peabki jõuliselt mängima,» jätkas ta. «Neile peabki valu tegema, sest nad on nii kuradi pehmed! Seda on ka Kalevi treenerid tunnistanud. Meie sõnum enne mängu oli, et tuleb füüsiliselt mängida ja vajadusel ka valu teha. Miks me eelmine kord Kalevile kaotasime? Sest meie olime pehmed! Aivari pahameel, mis läks kohtunike suunas, võiks minna oma pikkadele.»

Saates tuli juttu ka sellest, et Tartu Tammeka jalgpalliklubi pole suutnud uueks hooajaks vähemalt sama suurele eelarvele katet leida ja seetõttu peab peatreener Marko Kristal ilmselt uue töökoha otsima.

Endist rannavõrkpalliässa Kristjan Kaisi, kes sportlaskarjääri vältel ka sponsoritega läbirääkimisi pidanud, pani imestama, et Tartu-suuruses linnas ei leita raha jalgpalli esindusmeeskonnale.

«Ma ei hakka nimesid nimetama, kuid mulle tundub, et inimesed on asjad lohakaks jätnud,» lisas Kristal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles