Flora väravavaht Toom: selline pingelangus, et lasin kõik pisaratega kunstmurusse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Toom pärast lõpuvilet
Mait Toom pärast lõpuvilet Foto: AFP / Scanpix

FC Flora võitis täna 1:0 Infonetti ning kindlustas kaks vooru enne hooaja lõppu Eesti meistritiitli. Väravavaht Mait Toom tunnistas, et emotsioon oli niivõrd võimas, et lõpuvile järel hakkasid pisarad voolama.

«Emotsioonid lõid üle pea kokku. Viimastel nädalatel on raske olnud ennast sundida. Räägitakse küll, et tabelit ei tohi jälgida, kuid inimmõistus oskab arvutada päris hästi ja teab, mis on igas mängus kaalul. Lõpuks oli selline pingelangus, et lasin kõik pisaratega kunstmurusse,» rääkis Toom.

Toom tunnistas, et tänast Levadia 0:0 viigimängu florakad vaadata ei tohtinud. «Treener andis selle käsu juba kuu alguses. Ta rääkis, et meil pole mõtet seda tabelit jälgida, kuid nüüd võin ma ilmselt tunnistada, et mina siiski jälgisin.»

Toom võttis aasta kokku: «Ma arvan, et oleme kõige parem tiim. Me oleme kõige kokkuhoidvam. Võib-olla, kui hakata mängijaid üks-ühele võrdlema, siis me pole siin liigas kõige paremad, aga see, kuidas me võitleme seal väljakul – nii tullaksegi meistriks. Uskusime tiitlisse juba hooaja alguses.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles