Jürgenson: tunnistan ausalt, et jälgisin Levadia mängu seisu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markus Jürgenson (keskel) koos kaaslastega rõõmustamas.
Markus Jürgenson (keskel) koos kaaslastega rõõmustamas. Foto: Sander Ilvest

FC Flora krooniti täna kümnendat korda Eesti jalgpallimeistriks, kui võõrsil alistati 1:0 FC Infonet. Flora sai täna tiitli kindlustada, kuna Levadia viigistas päeva varasemas kohtumises 0:0 Pärnu Linnameeskonnaga. Pärast tiitli kindlustamist tunnistas florakate üks kogenumaid liikmeid Markus Jürgenson, et ta jälgis ka Levadia ja Pärnu matši seisu. Samas olevat peatreener Norbert Hurt andnud mängijatele vastupidise korralduse.

«Mina jälgisin seisu. Ütlen ausalt, kui Levadia ja Pärnu kohtumises oli mängitud 87. minutit, siis võtsin pükste taskust telefoni ja vaatasin seisu. Arvan, et suur osa meeskonnast teadis platsile minnes, et võidu korral on tiitel meie. Riietusruumis enne mängu ja poolajal valjult sellest ei räägitud,» tunnistas Jürgenson.

Äärekaitsja sõnul õnnestus Floral tänavu meistriks tulla, kuna kolmandas ringis saadi oma mäng hästi käima. «Konkreetset murdepunkti polnud. Suvel oli raske aeg, kui järjekordselt kaotasime peakonkurentidele punkte. Kokkuvõttes oli meie edu võtmeks kolmanda ringi edukas läbimine. Eelmisel aastal tuli kolmandas ringis lagunemine, sel korral suutsime seda vältida. Hooaja lõpus oleme suutnud veel järjest võite noppida,» lisas Jürgenson. «Emotsioon on pehmelt öeldes vägev.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles