Anieri koduklubi on heas hoos, eestlane aga mängida ei saa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: Erik Prozes

Eesti jalgpallikoondises 23 mängu pidanud ja kuus väravat löönud ründaja Henri Anieri tööandja Hibernian sai Šoti esiliigas juba neljanda järjestikuse võidu, kuid Anier ei kuulu endiselt meeskonna koosseisu, kirjutab Soccernet.ee.

Anier siirdus Dundee Unitedist Hiberniani laenule juba augusti lõpus, kuid pole vigastuse tõttu jätkuvalt debüüti kirja saanud. Hibs teenis järjekordse võidu, kui Raith alistati võõrsil 2:1 ning tabelis jätkatakse kindlalt teisel kohal. Veelgi muljetavaldamat seeriat omaval Glasgow Rangersil on liidrina 30 punkti, Hibernianil 25 ja kolmandana tulevad eelmises voorus Anieri koduklubile kaotanud Falkirk ja Raith 21 punktiga.

Samal ajal said järjekordse kaotuse täismängu kirja saanud Mikk Reintam ja tema koduklubi Alloa Athletic, kui Mortonile jäädi alla 0:1. Tabelis ollakse viie punktiga kindlalt viimasel positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles