Video: kas Valentino Rossi kukutas tõesti ebasportliku jalahoobiga konkurendi?

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentino Rossi (esiplaanil) ja Marc Marquezi duell lõppes hispaanlase kukkumisega.
Valentino Rossi (esiplaanil) ja Marc Marquezi duell lõppes hispaanlase kukkumisega. Foto: SCANPIX

Sepangi ringrajal peetud MotoGP hooaja eelviimasel etapil sattus ebameeldivasse intsidenti kuuekordne MotoGP maailmameister Valentino Rossi.

Itaallane võitles hispaanlase Marc Marqueziga kolmanda koha pärast ning mitme kurvi jooksul vahetati korduvalt kohti. Duell lõppes kõrvuti sõites Marquezi kukkumisega, kusjuures telepildi põhjal tundus, et kukkumise põhjuseks oli Rossi sihilik jalalöök hispaanlase Honda esiratta pihta.

Rossi lõpetas etapi Dani Pedrosa ja Jorge Lorenzo järel kolmandana ning on enne 8. novembril Valencias sõidetavat viimast etappi jätkuvalt sarja liider. Edu Lorenzo ees on aga kõigest seitse punkti. Need tulemused võivad aga veel muutuda, sest kohtunikud lubasid Rossi-Marquezi intsidendi pärast võistluse lõppu üle vaadata.

«Kaotasin Marciga võideldes palju aega. Selles kurvis püüdsin teda väljapoole suruda, et edu saada. Kahjuks põrkasime selle käigus kokku ja ta kukkus. Kui seda võitlust poleks olnud, oleksin võib-olla suutnud Jorget püüda,» lausus Rossi sõidujärgses intervjuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles