Vassiljevi tööandja peatreener tahtis tagasi astuda, aga klubi ei lasknud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev
Konstantin Vassiljev Foto: Bialystoki Jagiellonia, Facebook

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljevi koduklubi Jagiellonia peatreener Michal Probierz otsustas pärast Krakowi Wislale tulemusega 1:4 kaotatud liigamängu ameti maha panna, kuid klubi ei lase mehel lahkuda, kirjutab Soccernet.ee.

43-aastane Probierz, kes on Jagiellonia klubi ajaloo edukaim treener, otsustas pärast reedest kaotust Wislale, et meeskonna jaoks oleks parim, kui ta šoki mõttes ametist lahkuks. Laupäeval tuli aga klubi välja avaldusega, et ei soovi Probierzi lahkumist ning ei näe põhjust, miks peaks meeskond lootsi vahetama.

«Mitmete kehvade tulemuste järel, mille taga on paljuski välised tegurid, ei saa me süüdistada treenerit,» seisis klubi avalduses. «Probierzi leping klubiga kehtib 2017. aasta juunini ning me ei näe põhjust, miks peaksime koostöö enneaegselt lõpetama. Treener leiab koos mängijatega sellest olukorrast väljapääsu ning loodame, et meeskond on peagi taas rööbastel.»

13 mängust 14 punkti kogunud Jagiellonia on eelmise hooaja edu järel kaotanud neli mängu järjest ning paikneb 16 meeskonna seas alles 12. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles