Video: ülimalt pettunud Rosberg põlgas Hamiltoni lahke pakkumise ära

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg (vasakul) on sel hooajal selgelt Lewis Hamiltoni varju jäänud.
Nico Rosberg (vasakul) on sel hooajal selgelt Lewis Hamiltoni varju jäänud. Foto: SCANPIX

Mercedese vormel-1 tiimi sõitjate Lewis Hamiltoni ja Nico Rosbergi suhted on viimase paari aasta jooksul varieerunud jahedatest parimal juhul leigeteni ning heaks näiteks sellest oli ka tänane etapp Austinis.

Hooaja kümnenda etapivõidu noppinud Hamilton kindlustas kolm osavõistlust enne hooaja lõppu karjääri kolmanda MM-tiitli, kusjuures selleks vajaliku lõpptulemuse kinkis Rosberg talle ise. Hamilton pidi tiitli tagamiseks tänase etapi võitma, ent sõitis mõni ring enne lõppu teisel kohal, kui Rosberg ootamatult vääratas, rajalt välja kandus ja lubas britil mööduda. Järelejäänud ringidega Hamilton enam esikohta käest ei andnud.

Pärast sõidu lõppu ja enne poodiumile astumist esikolmikule mõeldud puhkeruumis viibides viskas Hamilton Rosbergile nokkmütsi, mida sõitjad peavad poodiumil kandma. Pettunult tugitoolis istunud Rosberg heitis selle aga sama kiirelt Hamiltonile tagasi, kusjuures mehed ei vahetanud nende paari sekundi jooksul omavahel ainsatki sõna. Rosberg oli ülimalt hapu näoga ka poodiumil teise koha karikat vastu võttes ja intervjuud andes.

Vaata videoklippi puhkeruumis toimunud vahejuhtumist siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles