Kolm Eesti vehklejat jõudis MMil alagrupiturniirilt edasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti epeekoondise esinumber Nikolai Novosjolov.
Eesti epeekoondise esinumber Nikolai Novosjolov. Foto: Mihkel Maripuu

Pariisis jätkuvatel vehklemise maailmameistrivõistlustel jõudis kolm eestlast epeevehklemise individuaalvõistlusel alagrupist edasi.

Eesti koondise esinumber Nikolai Novosjolov alistas alagrupiturniiril oma kuuest vastasest viis ja sai sellega enda alagrupis esikoha. Paraku ei pääsenud ta siiski otse 64 parema sekka, olles esimene, kes sealt välja jäi. Esimeses play-off-ringis on Novosjolov vaba, teises võib aga vastamisi minna eestlase Sten Priinitsaga.

Priinits sai alagrupis kirja kolm võitu ja kolm kaotust, see andis talle kolmanda koha. Play-off’i esimeses ringis on tema vastaseks venelane Aleksei Tihhomirov ning nagu öeldud, kohtub selle matši võitja Novosjoloviga.

Tõnis Rennu alistas kaks vastast ja kaotas kolmele, kuid pääses oma alagrupist siiski neljandana edasi. Play-off’is läheb ta esimesena vastamisi Venetsueela vehkleja Wolfgang Meijasiga.

Marno Allika ei suutnud võita ühtegi matši ja langes konkurentsist välja. 193 osaleja seas sai ta 182. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles