Sukles: aasta aega enne olümpiamänge tuleb eelarvet vaadates must masendus peale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Sukles
Siim Sukles Foto: Raigo Pajula

Vikerraadio iganädalases spordisaates «Spordipühapäev» käis külas Eesti Olümpiakomitee (EOK) peasekretär Siim Sukles, kes rääkis Eesti spordi rahastamisest.

«Kogu selle arutelu algatajad olime me ise. 18. augustil saatsime olümpiakomiteest kirja peaministrile, rahandusministrile ja kultuuriministrile, kus ütlesime, et kui vaatame aasta enne olümpiamänge enda eelarvet ja riigieelarvet, on tegelikult ikkagi, ütleme läbi lillede, must masendus. Kui peame võitlema ja selgitama ametkonnale, et järgmisel aastal on olümpiamängud ja meil ei ole sõiduraha, peame käima ja seda anuma. Minu meelest see ei ole loogiline,» vahendas ERR Sport Suklese sõnu.

«Teistpidi, kui mõtleme, et saame riigieelarvest meie olümpia või tippspordi rahastamiseks 1,9 miljonit eurot, siis seegi ei anna erilist kindlustunnet, et saaksime kaasa rääkida olümpiamedalite peale,» lisas Sukles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles