Mercedese boss kardab, et Hamilton ja Rosberg võivad taas tülli minna

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toto Wolff (taustal) koos Lewis Hamiltoniga.
Toto Wolff (taustal) koos Lewis Hamiltoniga. Foto: SCANPIX

Mercedese vormel-1 meeskonna pealik Toto Wolff ütles, et tiimi pilootide Lewis Hamiltoni ja Nico Rosbergi suhetel tuleb silm peal hoida, sest Mercedes soovib vältida eelmisel aastal Belgias Spa ringrajal juhtunud intsidenti, kus Rosberg Hamiltoni rajalt välja puksis.

Rosberg oli pärast eilset USA etappi õnnetu, samal ajal tähistas Hamilton teist järjestikust MM-tiitlit. Esimeses kurvis puutusid tiimikaaslaste autod korraks kokku ja Rosberg kandus pisut rajalt välja ja langes viiendaks. Pärast võistlust arvas Rosberg, et Hamiltoni käitumine oli liialt agressiivne.

«Kui me ei võta midagi ette, siis võib midagi taolist tõepoolest juhtuda. Lewis ütles raadios, et ta ei põhjustanud kontakti meelega. Aga see on midagi, millest meil tuleb mõne päeva pärast omavahel rääkida. Praegu tähistame maailmameistritiitlit ja kui emotsioonid on lahtunud, siis räägime asjad läbi,» sõnas Wolff portaali Crash.net vahendusel.

«See oln oluline hetk, kus teha kindlaks, et USA etapp ja seal juhtunud intsident ei too kaasa tagajärgi ja tiimi garaažis tekib kaks leeri. Oht on üleval,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles