Lars Hopp: tegime vastasele selge kingituse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koondise peatreener Lars Hopp (vasakul).
Koondise peatreener Lars Hopp (vasakul). Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Eesti U-17 jalgpallikoondis mängib sel nädalal EM-valikturniiril Moldovas, kus avapäeval tuli tunnistada Bosnia ja Hertsegoviina 2:1 paremust. Võrdsete vastaste mängus asus Bosnia 2:0 juhtima, kuid 36. minutil lõi vastuvärava Markus Poom. Hoolimata Eesti püüdlustest rohkem väravaid lüüa ei suudetud ja vastu tuli võtta 1:2 kaotus.

«Kui vaadata väravavõimalusi, siis tegelikult oli meil neid rohkem kui neil. Aga nemad löövad kaks väravat, meie ühe – lõpuks loebki see, kes lööb neid rohkem,» sõnas noortekoondise peatreener Lars Hopp pärast mängu jalgpall.ee'le.

«Vaatasin uuesti ka Bosnia teist väravat. Selged valeotsused ja kingitus vastasele. Mängisime täna väga korralikult, aga kui meie eksimused kasutatakse ära, siis tulemus on selline,» lisas ta. Hopp jäi siiski mängijate esitusega üldpildis rahule. «Mulle meeldis, kuidas me mängisime ja kuidas nad seatud ülesandeid täitsid.»

Kolmapäeval on eestlaste vastaseks Ukraina. «Mul on nende 1:1 mängust [Moldova vastu] video, kuid pole jõudnud veel seda vaadata. Tulemuse järgi tundub, et kõik on võimalik. Kindlasti ei tule see lihtsam mäng,» ütles Hopp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles