NBA mängumees sai segastel asjaoludel kuuli jalga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Glen Rice Jr. (paremal).
Glen Rice Jr. (paremal). Foto: SCANPIX

Korvpallilegendi Glen Rice'i poeg ja ka ise NBAs mänginud Glen Rice Jr sai nädalavahetusel ühe Atlanta restorani juures toimunud tulistamises haavata.

Väljaande Atlanta Journal Constitution valduses oleva politseiraporti väitel puhkes räppar T.I.-le kuuluva Scales 925 nimelise restorani juures pühapäeva öösel sõnavahetus, mis muutus peagi vägivaldseks. Restorani töötaja sõnul paluti viiel-kuuel mehel pärast tüli lahkuda, kuid vaidlus jätkus restorani ees. Seni tuvastamata isik tegi tulirelvast ühe lasu, mis tabas Rice Jr’i, põgenedes seejärel musta värvi sõiduautos

Ka pihta saanud korvpallur lahkus sündmuskohalt mustas Porsches, kuid selle juht peatus varsti politseinike juures, selgitades, et tundmatu mees tulistas Rice Jr’i. Asi läks korvpalluri jaoks ootamatult keeruliseks siis, kui politseinikud märkasid Porsche kõrval parklas vedelevat kotti. Sellest leiti 240 grammi marihuaanat ja 5953 dollarit sularaha, lisaks Rice Jr’i nimele välja antud USA pass. Sestap sai Rice Jr süüdistuse marihuaana omamises ja avaliku korra rikkumises.

Hiljem videolinte üle vaadates tuvastasid ametivõimud, et lisaks viskas Rice Jr sündmuskohalt lahkudes restorani kõrval asuvasse trepikotta püstoli. Relv leiti üles ja selgus, et see on varastatud. Porschet juhtis aga Steven Pryor, kes oli koos Rice Jr’iga segatud ka kolm aastat tagasi aset leidnud tulistamisjuhtumisse. Toona pidas politsei kinni Cadillac Escalade’i, millest oli väidetavalt tulistatud mitu lasku. Autos kaassõitjana viibinud Pryor tunnistas, et laskjaks oli tema, kuid kinnitas, et tegu oli õnnetu äpardusega. Politsei karistas tookord ka Rice Jr’i ning selle tulemusena visat korvpallur välja Georgia Techi ülikooli korvpallimeeskonnast.

Rice Jr mängib praegu D-League’is Rio Grande Valley Vipersi ridades. 2013. aastal valiti ta draft'i teises ringis NBAsse, kuid kokku on mees seni Washington Wizardsi eest pidanud kahe hooaja jooksul vaid 16 kohtumist. Jaanuaris saadeti ta Wizardsist Vipersisse, kus ta viskas 23 mängu jooksul keskmiselt 20,5 punkti, võttis 6,1 lauapalli ja andis 4 korvisöötu.

Rice Jr’i isa Glen Rice tuli 2000. aastal Los Angeles Lakersi ridades NBA meistriks, lisaks on ta kolm korda valitud NBA tähtede mängule ja 1997. aastal tunnistatud seal ka kohtumise parimaks mängijaks. 2004. aastal põlvetrauma tõttu karjäärile joone alla tõmmanud Rice on viimastel aastatel tegutsenud MMA promootorina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles