Rocki võit murdis traditsiooni

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Teedema

Tartu Ülikool / Rocki korvpallimeeskond alustas FIBA eurosarja koduväljakul 81:72 võiduga Leedu keskmiku Utena Juventuse üle. Sellega murti neli hooaega kestnud seeria, kus Rock oli euromänge alustanud kaotusega. Võidu juures oli kõige meeldivam, et ohtralt tegid skoori ka Eesti koondise tagamängijad Tanel Kurbas ja Gert Dorbek.

Kogu kohtumise agressiivsena püsinud Kurbas kogus lõpuks 18 punkti, 17 punkti visanud Dorbek läks hoogu just teisel poolajal, mil mäng ära otsustati. Nende tegutsemist tõstis esile ka peatreener Gert Kullamäe.

«Meie mängufilosoofia ongi selline, et positsioonidel «kaks» ja «kolm» tegutsevad pallurid peavad skoorima ja teravad olema. Tihti on Eesti tagamängijad sellised, kes tahavad olla head meeskonnamängijad ja soovivad kindlat joonist mängida. Oleme Gerdi ja Taneli peale lootnud ja täna (eile – A. K.) nad mängisid nii, nagu peaks kogu aeg olema,» ütles Kullamäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles