Tanel Kurbas Rocki võidust: meil oli alguses närv sees

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kurbas.
Tanel Kurbas. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond alustas FIBA eurosarja koduväljakul saadud 81:72 võiduga Leedu keskmiku Utena Juventuse üle. Rocki resultatiivseimana 18 punkti visanud Tanel Kurbas ütles pärast mängu, et nigel algus ei löönud meeskonda rivist välja.

Kurbase hinnangul tuli esimese ja ülejäänud veerandaegade erinevus osaliselt sellest, et alguses visati lihtsaid viskeid mööda, hiljem hakati rohkem tabama. «Lisaks läks kaitse paremaks ja kuigi kaitselaud oli halb, siis suutsime seda mingil määral ikkagi kontrollida, et nad liialt lähedale ei jõudnud. Alguses oli närv sees ja me ei tabanud isegi korvi alt. Aga kokkuvõttes tuleb võiduga kindlalt rahule jääda,» sõnas ta.

Juventus võttis koguni 21 ründelauda. Kuidas Rocki suurt murekohta leevendada? «Igaüks peab oma meest paremini blokeerima, kui keegi unustab selle ära, siis on meil raske. Meil on kõigil selles osas kõvasti arenguruumi. Juba hooajaeelsetes mängudes võeti meie vasti üle 15 ründelaua ja see trend on jätkunud,» arvas Kurbas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles