Tuntud sportlased kutsuvad tallinlasi spordihommikule

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Embrich.
Irina Embrich. Foto: Mihkel Maripuu

Epeevehkleja Irina Embrich ja poksija Kevin Renno kutsuvad kõiki linlasi osalema Tallinna spordihommikul, teisipäeval 10. novembril kell 7, mille raames saab igas linnaosas mitmetest tasuta treeningutest osa võtta. Ühtekokku toimub pealinna spordibaasides 9 erinevat treeningut, millest osavõtt on kõigile huvilistele tasuta.

Epeevehkleja Irina Embrich ja poksija Kevin Renno nendivad, et tegemist on igati tänuväärse algatusega, mis annab hea võimaluse igale osalejale spordipisikusse nakatuda.

«Tallinn on spordibaaside arvu ja asukoha poolest eeskujulik linn, sest igal linnaosa elanikul on võimalus kodu lähedal spordiga tegelda. Spordihommik on hea viis seda näidata ning rahvast taas liikumiseks ja aktiivseks eluviisiks üles kutsuda,» tõdeb Eesti epeenaiskonna liider ja tiitlivõistlustelt üheksa tiitlit võitnud Irina Embrich.

Kevin Renno sõnul on tegemist väga toreda ja kasuliku ettevõtmisega. «Loodan, et paljud noored ja täiskasvanud saavad just sellelt ürituselt innustust ning hakkavad rohkem liikumisele ja tervisele tähelepanu pöörama. Mina igal juhul osalen ja kutsun ka kõiki teisi sellest osa võtma! Soovin korraldajatele jõudu ja loodan siiralt, et selline väärt ettevõtmine ei jää ühekordseks, vaid spordihommikutest saab traditsiooniline üritus,» ütles võitlussportlane ja Tallinna Taipoksi Klubi peatreener Kevin Renno.

Ürituse algataja, Tallinna abilinnapea ja Taekwon-do treener Mihhail Kõlvart rõhutab, et liikumine on oluline aastaringselt ning ka külmal ajal on Tallinnas selleks mitmeid võimalusi. «Ürituse eesmärgiks on kutsuda inimesi üles oma tervise eest rohkem hoolt kandma. Treeninguid viivad läbi professionaalsed treenerid ning osa saab tasuta nii jooga-, pilatese, jooksu- kui ka uisutreeningutest,» sõnas Kõlvart.

Treeningud toimuvad järgmistes kohtades:  

Põhja Spordihoone (Kopli 98/Uus-Maleva8) 

Tallinna Spordihall (Herne 30)

Haabersti Vaba Aja Keskus  (Ehitajate tee 109A/2)

Kristiine Pallimängude Maja (Sõpruse pst 161)

Kristiine Spordihall (Forelli 12)

Lasnamäe kergejõustikuhall (Punane 45)

Tondiraba Jäähall (Varraku 14)

Pirita Velodroom (Rummu tee 3)

Nõmme ujula (Vabaduse pst 156)

Trennid on osalejatele tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine. Iga spordihommikul osaleja saab pärast treeningut tasuta värskendava smuuti, kõik registreerunud on Tondiraba jäähall pannud välja kupongi, millega saab tasuta vaba jää kasutust ja uiskude laenutust. 

Spordihommikule on osalema oodatud ka 10-liikmelised grupid (asutus, ettevõte, klubi esindajad). 10 esimest registreerunud ja täiskoosseisus osalenud gruppi saavad võimaluse minna üheskoos mängima tasuta jääkeeglit.

Tutvu Spordihommiku treeningkavaga Tallinna  kodulehel. Spordihommiku korraldaja on Tallinna Spordi- ja Noorsooamet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles