Kas Klitško on tõesti argpüks?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško (vasakul) ja Tyson Fury.
Vladimir Klitško (vasakul) ja Tyson Fury. Foto: SCANPIX

Vladimir Klitško ja Tyson Fury pidid 24. oktoobril minema raskekaalupoksi tiitlimatšis vastamisi, kuid Klitško trauma tõttu tuli kohtumine edasi lükata. Matš peetakse 28. novembril. Fury on kindel, et Klitško ei julenud temaga vastamisi minna, kuna polnud piisavalt heas vormis.

«Aimasin juba päev varem, et ta lükkab matši edasi. Tal polnud olukord kontrolli all, kuid ta on tuntud kontrollifriik,» arutles Fury. Ta meenutas pressikonverentsi, kus britt Batmani kostüümis sõud tegi: «See oli Tyson Fury sõu ning keegi ei pannud Klitškot isegi tähele. Ta oli juba seal laua taga istudes pinge all. Lisaks pole ta naise ja lapse kõrvalt ka piisavalt treenida saanud. Nüüd võitis ta neli-viis nädalat lisaaega ning saab teha korraliku ettevalmistuse.»

Fightsport.tv ajakirjanik tõi Fury ees lagedale Klitško sõnad, mille kohaselt on britt bipolaarne ning vajab ravi. «Ma olen temaga sada protsenti nõus. Eriti löövad mu vaimsed probleemid välja, kui asi puudutab teda. Klitško on minu läheduses väga ebakindel, ta kardab mind.»

39-aastase Klitško valduses on WBO, WBA, IBFi ja IBO meistrivööd. Klitško arvele on profikarjääris 64 võitu (53 nokaudiga) ja 3 kaotust. 27-aastane Fury on võitnud kõik karjääri 24 matši, millest 18 on tulnud nokaudiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles