Ränkel raskest suvest: nüüd tean, kui suured summad spordis liiguvad

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raido Ränkel (vasakult teine) koondise tänasel pressikonverentsil.
Raido Ränkel (vasakult teine) koondise tänasel pressikonverentsil. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti suusakoondise tänasel pressikonverentsil märkis Raido Ränkel, et lõppenud suvi oli suusatajate jaoks huvitav, kuna ise tuli laagrite jaoks raha leida.

«Suvine ettevalmistus oli huvitav. Kui varem sportlasena ei pruukinud teada mingi laagri maksumust, siis nüüd tean. Suvine ettevalmistus tuli ise organsieerida. Hinnad on teada. Tean, kui suured summad spordis liiguvad, kui tahad kusagil laagris käia,» rääkis Ränkel.

«Füüsiline vorm on tõuseteel, tagasilööke olen suutnud vältida. Mul on hea meel, et lõime Team Haanja, kes katab meie laagrikulud ja annab kindlustunde, et suudame hooajale vastu minna enam-vähem samas situatsioonis nagu ülejäänud maailmas. Alati võib nuriseda, kuid tuleb rahul olla,» lisas ta. «Kuna ma varem pole (MK-sarjas) punktidele sõitnud, siis minu eesmärk oleks puntkidele jõuda.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles