Pohlak: Reim kaasatakse A-koondise tegemistesse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Reim
Martin Reim Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpalliliidu president Aivar Pohlak rääkis intervjuus Soccernet.ee-le, et U21 noortekoondise peatreener Martin Reim kaasatakse ka A-koondise tegemistesse. Eesmärgiks on viia noortekoondis ja A-koondis sama lähenemise ja metoodika alla.

«Umbes kaks nädalat tagasi istusime kolmekesi Martin Reimi ja Janno Kivisillaga ja arutasime olukorda U21 koondises. Kohtumisele olid eelnenud arutelud samal teemal liidu kontoris. Konkreetsete murekohtadena kirjeldasime ära kasvava metoodilise lõhe A-koondise ja U21 koondise vahel ja U21 koondise põhituumiku moodustavate FC Flora mängijate (0:5 kaotusmängus Rootsi vastu 7 meest algkoosseisus) teistsuguse mängukäsitluse, kusjuures tahan rõhutada, et otsisime probleemi, mitte süüdlaseid,» rääkis Pohlak Soccernet.ee-le.

Ta jätkas: «Loomulikult kaasnesid aruteludega ka otsused - Martin Reim kaastakse A-koondise tegemistesse eesmärgiga viia U21 koondis A-koondisega sarnase lähenemise ja metoodika alla ja U21 koondise treenerite tiimi täiendatakse FC Flora abitreener Jürgen Henniga.»

Seni on U21 koondise EM-valiksari kulgenud üsna mustades toonides. Viie mänguga on kogutud vaid üks punkt, mis teeniti 0:0 viigimängust San Marinoga. Eesti pole suutnud lüüa ühtegi väravat, kuid samal ajal on oma puurist välja võetud 14 palli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles